0252-347013

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is specialist in bewegen. Wanneer mensen niet goed kunnen bewegen, of fysiek of psychisch beperkingen ondervinden, dan is de fysiotherapeut de juiste persoon om daar resultaat in te kunnen behalen. Via een intake gesprek en onderzoek wordt uw gezondheidsprobleem in kaart gebracht. ….

LEES VERDER

Manuele therapie

Manuele therapie is een onderzoek- en behandelmethode van gewrichten van de rug, de nek, van de armen en de benen. In het algemeen is manuele therapie geschikt voor klachten die, behalve met pijn, ook gepaard gaan met het slechter kunnen gebruiken van een gewricht of gewrichten. De effecten van manuele therapie ….

LEES VERDER

Reuma behandeling

De behandeling door de fysiotherapeut richt zich op het opheffen of verminderen van beperkingen in de dagelijkse activiteiten. Om dat mogelijk te maken legt de fysiotherapeut zich toe op het soepel maken en houden van de gewrichten, het vergroten van de spierkracht en het verbeteren van de conditie. ….

LEES VERDER

Shockwave Therapie

Pijnklachten, niet meer kunnen sporten, beperkingen in het dagelijks leven: voor veel patiĆ«nten is het een dagelijkse zorg. Een tennis- of golfelleboog, hielspoor, een pijnlijke achillespees, knie of schouder; het blijkt lang niet altijd met reguliere therapie verholpen. Zeker niet als er sprake is van kalkafzetting. ….

LEES VERDER

Sport Revalidatie

U heeft een blessure of u raakt overtraind. Dan wil u zo snel mogelijk weer op de been. Met een alternatief trainingsschema desnoods, maar U wilt blijven sporten en uw conditie bijhouden. Met deze vragen kunt u terecht bij ons voor sport revalidatie. Onze fysiotherapeut begrijpt wat er tijdens het sporten gebeurt ….

LEES VERDER